Undervisning

Jeg har mere end 10 års erfaring med undervisning i rytmik og babysalmesang. Skal du selv starte hold op - eller trænger du til ny inspiration, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Toneleg.dk handler mest om mine musikalske aktiviteter. Ring til mig, hvis du ønsker forfatterforedrag, andre typer undervisning eller hjælp til din kommunikation. 

Eksempler på hvad jeg kan tilbyde indenfor det musikalske felt:


Opstart af rytmik/babysalmesang/legestue  
Jeg giver dig forslag til, hvordan du kan sammensætte et program til rytmik eller babysalmesang ud fra den aldersgruppe du arbejder med og din egen musikalske baggrund. Jeg kan også rådgive dig i forhold til køb af materialer til opstart af hold. Hvis du ønsker det, kan jeg producere plakat, billeder, pressemeddelelse og facebooktekster - så du får professionelt materiale der er helt klar til brug.

Ny inspiration til rytmik og babysalmesang
Efter et besøg på dit rytmikhold, giver jeg dig forslag til nye sange og ideer du kan bruge. Jeg kan også vejlede dig i, hvordan du kan få mere succes med din undervisning. Vi tager udgangspunkt i dig som underviser, dine ønsker og de rammer du skal undervise indenfor. Du kan også bruge mig som vejleder uden at jeg besøger dit hold. Jeg har tidligere arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder - og har i den forbindelse været praktikvejleder for studerende fra 3K uddannelse på Diakonissestiftelsen.

Sange i en kuffert - for de 2-4 årige
Jeg har arbejdet med et sangkoncept der bygger ovenpå de traditionelle hold i rytmik- og babysalmesang. Her møder børnene sammen med deres forældre lidt af det de kender fra rytmik- og babysalmesang, samtidig med at de går på opdagelse i gamle børnesange, salmer og nye bevægelsessange. Sangene er gemt i en sjov gammel kuffert. Jeg giver gerne min erfaring videre og hjælper med forslag til sangliste og materialer. 

Koncerter for børn
Gennem en årrække har jeg været med til at producere koncerter for vuggestue-, børnehave- og indskolingsbørn i et samarbejde mellem bibliotek og kirke under overskriften "Kultur på Tværs". Kontakt mig, hvis jeg skal være med til at skabe rammerne for jeres kommende koncert eller kulturarrangement.

Kurser for undervisere 
Hvis I er flere undervisere der ønsker et kursus, har jeg mulighed for at skrue alt fra et par timer til en hel dags program sammen til jer. Der er masser af muligheder - kontakt mig for yderligere information.


Priser afhænger af timeforbrug. Send en mail til ulla.schejbel@gmail.com og beskriv hvad du ønsker, så får du en fast pris på dit projekt. Du er også velkommen til at ringe til mig på tlf. 22 41 96 60 og høre nærmere. Ovenstående er blot eksempler - kontakt mig for yderligere information.