Om

Jeg beskæftiger mig med med kommunikation, undervisning og musik. Er uddannet folkeskolelærer fra Holbæk Seminarium (1995) med dansk og musik som linjefag - og cand. comm. fra RUC (2000) med speciale i dansk sprog og kommunikation. Derudover har jeg taget kurser i blandt andet babysalmesang, kommunikation, ledelse af frivillige mv. Jeg har i en årrække arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder i folkekirken med fokus på kommunikation og undervisning af børn. 


Omtale af undervisning og sangbøger kan blandt andet findes her: 
Kristendom.dk

PO-bladet


Der har desuden været omtaler på AKKS.dk (Amatørernes Kunst og Kultur Samråd), i Hvidovre Avis og i Levende Sten (sognemedhjælperforeningens fagblad).

Du er altid velkommen til at kontakte mig vedr. musikalske opgaver, fortælling, foredrag, undervisning og kommunikationsopgaver. Ligesom jeg stadig gerne tager ud med foredraget "I nødhjælpens fodspor" som omhandler min rejse til Etiopien med Folkekirkens Nødhjælp (foredragshonorar går til Folkekirkens Nødhjælp). Toneleg.dk omhandler mine musikalske aktiviteter, tegningerne er illustrationer fra sangbøgerne
Mine Kirkesange og Aftensange til de mindste. For min kommunikationsfaglige profil - se LinkedIn eller kontakt mig på tlf. 22 41 96 60.


Min nye børnebog Felven og syvsoveren kan du læse mere om her: www.ullaschejbel.dk

Følg også med her: Toneleg på facebook.