Om

Jeg beskæftiger mig med med kommunikation, undervisning og musik. Er uddannet folkeskolelærer fra Holbæk Seminarium med dansk og musik som linjefag - og cand. comm. fra RUC med speciale i dansk sprog og kommunikation. Derudover har jeg taget kurser i babysalmesang, kommunikation, ledelse af frivillige, trends i praksis mv. Jeg har blandt andet arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder i folkekirken med fokus på kommunikation og undervisning af børn. 


Mine sangbøger og undervisning har blandt andet været omtalt på Kristendom.dk, AKKS.dk, PO-bladet, Hvidovre Avis og Levende Sten.


Du er velkommen til at kontakte mig vedr. musikalske opgaver, fortælling, foredrag, undervisning og kommunikationsopgaver. Jeg tager også gerne ud med foredraget "I nødhjælpens fodspor", som omhandler min rejse til Etiopien med Folkekirkens Nødhjælp (foredragshonorar går til Folkekirkens Nødhjælp). Toneleg.dk omhandler mine musikalske aktiviteter, tegningerne er illustrationer fra sangbøgerne
Mine Kirkesange og Aftensange til de mindste. For min kommunikationsfaglige profil - se LinkedIn eller kontakt mig på tlf. 22 41 96 60.


Mine børnebøger Felven og syvsoveren og Felven og den magiske dis kan du læse mere om her: www.ullaschejbel.dk

Følg også med her: Toneleg på facebook.